Боровец очаква фрийстайлърите

По повод своята 120-та годишнина, която ще бъде тържествено отбелязана в деня на откриването на новия зимен сезон - 17 декември 2016г., Боровец отново е подготвил отлични условия и за любителите на екстремните зимни спортове.
 
Два терейн парка са готови да посрещнат заклетите фрийстайлъри – Промо Парк Бороспорт в по-ниската централна част на Боровец и Сноу Парк Бороспорт, който ще изпита уменията на карачите в горната част на писта „Попангелов”. Елементите и линиите на парковете са проектирани така, че да предложат силни eмоции и удоволствие както за начинаещи, така и за напреднали.
 
За втора поредна година ще бъдат привлечени имена от българската и международната фрийстайл сцена, които ще премерят сили. А за тези, които искат да усетят свободата на планината и да изберат своята перфектна линия на спускане, районът на Боровец ще предложи богат избор от осем ски туринг маршрута.
 
Те са своеобразно продължение на стартиралата през лятото нова екстремна линия активности в курорта, които „Бороспорт” продължава да развива.
 
Източник: факти бг
Снимка: Интернет