Delight Bar & Dinner - Самоков

Добре дошли в напълно обновеният Delight Bar & Dinner - Самоков!

 
С прекрасната си локация, на пътя за курорта Боровец, веднага след последното кръгово движение, Delight Bar & Dinner - Самоков вече 16 години посреща своите гости с усмивка и страхотна кухня. В модерната ненатрапчива атмосфера всеки може да избере своето меню от богатата ни листа. Заведението предлага традиционна българска кухня, специалитети на скара, огромни шашлици, богати сачове и свежи салати. Всички опитали нашето шкембе чорба и хрупкава цаца се превръщат в наши редовни клиенти.
 
Топлината от камината, спокойната обстановка и любезният персонал ще ви накарат да забравите проблемите и грижите на ежедневието и да се потопите в преспите от удоволствие на приятелска компания и вкусни мезета.
 
Домакините не са забравили и най-малките. След като опитат от вкусните ястия, малчуганите могат да се отдадат на весели игри в детския кът.
 
За любителите на спорта, които искат да се радват на любимата си игра в приятна компания и с вкусни мезета, са монтирани два телевизора, за да бъдат споделени спортните мигове и насладата от страхотната кухня.
 
През летните месеци  Delight Bar & Dinner разполага с голяма озеленена градина с над 100 места.
 
Заведението предлага органициране на семейни тържества и празници, тийм билдинги, фирмени партита и рождени дни, като разполага и с аниматори за детски партита.
 
 
Заповядайте при нас! Бъдете наши скъпи гости!
Телефони за резервация:  0887 94 64 91/0722 60 212
Адрес: Самоков, ул. Цар Борис 3, № 127 А