Стекхаус Червен лъв

Разположен на топ място - в центъра на курорта, срещу хотел Рила, Стекхаус Червен Лъв предлага на своите клиенти топла и уютна атмосфера. Заведението е на два етажа, с голяма камина и много дърво. Червеният лъв разполага със 120 места, което го прави изключително подходящ за фирмени и семейни тържества.
 
Но не атмосферата е най-доброто нещо тук. При нас можете да се насладите на великопна и разнообразна кухня, приготвена от винаги свежи продукти. Можете да опитате от богатата гама салати, пиленца със златиста кожичка печени на жар, прасенца и агънца на чеверме, невероятни пици на пещ, българска национална кухня, специалитети от европейската кухня.
 
Тихото и уютно местенце през деня, се превръща в страхотно място за вечеря и купон вечер. Всяка вечер след 19, 30 часа при нас има жива музика изпълняваща разнородни любими на всички парчета.
 
След 23, 00 часа за финала на Вашата прекрасна вечер в Червеният лъв ще се погрижи DJ Виктор, който ще ви накара да станете от масата и да танцувате на любимата си музика.
 
Разбира се за тези от Вас, които обичат да пеят, е на разположение и кареоки, вдигащо градуса на доброто настроение на макс.
 
Нашият екип от професионалисти ще се погрижи нищо да не Ви липсва и да изживеете с наслада всеки един миг прекаран при нас! Персоналът говори свободно английски, руски и немски език, което прави изживяването на нашите чуждестранни клиенти пълно и безпроблемно!

 

Очакваме Ви в Стекхаус Червен Лъв Боровец! Елате при нас! Изживейте Боровец!

телефони за резервация: 0888 606 882; 0896 66 13 87