Ски гардероб ProX-Treme

 
Ние от ProX-Treme,  сме ски гардероб в к.к. Боровец. Намираме се, в непосредствена близост до кабинковия лифт. Нашият опит в тази си част от ски туризма, датира от 2013г, а всички ние, които работим за да развиваме любовта на хората към зимните спортове и да им даваме най-доброто в оборудването и обучението, се занимаваме с това повече от 13 години и сме част от екипа на ProX-Treme.
Екипът ни е изграден от високо квалифицирани ски и сноуборд учители и разбира се от нас, собствениците и управители на ски гардероба. На кратко казано, ние сме хората, които успяват да предложат и да изберат, най-подходящото ски и сноуборд оборудване за любителите на зимните спортове.
За да сме полезни и разбира се, да отговаряме на критериите и изискванията на нашите клиенти в избора им на екипировка ние разчитаме на нашия опит, прецизност и не на последно място на качество на предлаганите от нас продукти и услуги.
При нас, Вие може да намерите ски и сноуборд оборудване за напълно начинаещи, напреднали и естествено и за тези, които владеят изкуството да галят снега по пистите, или така наречените „богове“ в карането на ски или сноуборд.
Ските и всички, съпътстващи ги аксесоари като, щеки, ски обувки, каски и ски екипировка са най-доброто, което се предлага на пазара, на най-достъпните цени.
За да наемете ски и съпътсващите ги аксесоари, Ви е  необходими само да дойдете при нас. Разбира се, както във всеки търговски бранш и тук ние, предлагаме преференциални условия и отстъпки при наемането за повече дни и съответно за група от хора. ( отделна фамилия, приятелска група или просто познати, готови да се забавляват заедно на снега).
За сноуборд и съответно за сноуборд обувки, които са незаменима част от тях, Вие може да посетите ски гардероба ни и да оставяте следи в снега с дъските си. Тук също, важи правилото колкото повече, хора наемат сноуборд и колкото повече дни искате това да става с нашите продукти, толкова по-малко ще олекват финансите Ви.
 
В таблицата, която ще видете по-надолу можете да се запознаете с цените, срещу които вие можете да наемете желаното от Вас оборудване.


  ПАКЕТНИ УСЛУГИ
Ski & Snowboard Rent Prices

 

Ski & Snowboard Rent Prices     Price Adults Price Children
Rent, ski, poles and boots 1 day 3 days 6 days 25 lv 70 lv 120 lv 20 lv 50 lv 90 lv
Rent skis and poles 1 day 3 days 6 days 20 lv 50 lv 90 lv 15 lv 40 lv 60 lv
Rent ski boots 1 day 3 days 6 days 10 lv 25 lv 45 lv 10 lv 25 lv 40 lv
Rent snowboard and boots 1 day 3 days 6 days 25 lv 70 lv 120 lv 20 lv 50 lv 90 lv
Rent snowboard 1 day 3 days 6 days 20 lv 50 lv 90 lv 15 lv 40 lv 60 lv
Rent snowboard boots 1 day 3 days 6 days 10 lv 25 lv 55 lv 10 lv 20 lv 45 lv
Rent of poles 1 day 5 lv 5 lv
Helmet 1 day 5 lv 5 lv

 

Марките ски с които се стараем да удовлетворим Вашите желания, са почти всички световни марки в този спорт.

Заедно с високо качествените ни и достъпни за нашите клиенти ски и сноуборд оборудване, ние предлагаме и ски и сноуборд училище.
Част от това училище, са млади и много амбициозни, отдадени на това, което правят ски и сноуборд учители.

Ние от ProX-Treme и нашите учители, винаги се стремим, след като нашите клиенти се върнат в ски гардероба ни, те винаги да са с усмивка на лицето и да са доволни от себе си и ние заедно да сме допринесли, да се насладят на планината и свободата и адреналина, които ни дават карането на ски и сноуборд.

За да Ви научат на основните правила и техники в карането на ски и сноуборд, ние ще Ви глобим със сума пари, която няма да наруши Вашите финанси. Естествено и тук, по-примамливи са цените за обучение на група хора или за повече проведени часове в уроци.

Не на последно място вProX-Treme Вие ще откриете и най-подходящото място за да поддържате Вашите ски и сноуборд дъски в отлично състояние.
За да правим това, ние разполагаме с много добра сервизна база. Чрез нея успяваме да изшлайфаме, наострим кантоветe и да направим вакси за Вашите ски или сноуборд дъски.
Естествено, това не би могло да се осъществи без високия професионализъм и хиляди направени ски сервизи от нас, управителите на ProX-Treme.
Тук ще Ви дадем кратка информация за предлаганите от нас услуги и цените:
-пълен ски или сноуборд сервиз (минаване на изглаждаща машина, наточване на кантове и поставяне на вакса) – 25-30 лв;
-минаване на машина + наточване на кантове - 20 лв;
-минаване на машина + вакса -  15 лв;
-наточване на кантове + вакса -   20 лв;
-минаване на машина  - 10 лв;
-наточване на кантове -  10 лв;
-вакса -  10 лв;

Заповядайте при нас и сами се убедете, че за да се насладите от това да карате ски или сноуборд, не са Ви необходими свръх скъпи екипировки и оборудване, а просто  високо качество в предлаганите продукти, съчетани с висок професионализъм и любов към зимните спортове и желание, да правите карането на ски едно приятно, но и достъпно занимание.

 
ProX-Treme  Ви очаква!
Благодарим Ви!
Заповядайте при нас!